dijous, 6 de juny del 2013

Carnets de l'AMPA



Des de la FAMPAs de Santa Coloma de Gramenet ens han fet arribar el carnet d'AMPA per als nostres socis i sòcies. 

La Federació d'AMPAs de Santa Coloma ha impulsat un projecte amb la col·laboració de l'Ajuntament de Santa Coloma de Gramenet, Fondo Comerç i l'ACI (Agrupació del Comerç i la Indústria) que combina la responsabilitat social i les activitats comercials a la nostra ciutat.

Entre els objectius del projecte destaca la creació d'un carnet que dóna dret a descomptes i promocions en els establiments adherits a la campanya (botigues, comerços, equipaments municipals, instal·lacions esportives...).

A banda de reduir les despeses de les famílies i reactivar l'activitat econòmica i comercial a la ciutat, es realitzaran activitats per conscienciar dels avantatges del comerç de proximitat i educar els nostres fills i filles en el consum responsable, potenciant a més l'ús de cistells o bosses reutilitzables.


LLISTAT D'ESTABLIMENTS ADHERITS (per sector d'activitat). Des d'aquest enllaç, podràs descarregar-te una llista en word d'aquestes botigues.


Si encara no teniu el vostre carnet, podeu passar a recollir el vostre carnet! Ens trobareu a l'escola tots els dimarts de 17h a 19h.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada